קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

קארי דגים הודי

קארי דגים הודי
קארי דגים הודי נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 76 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך סוכר, מלח, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל הודי. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. נסו קארי קוקוס דגים הודיים, מתכון קארי קוקוס דגים הודיים, ו מולה דגים קלה (דרום הודי בסגנון תבשיל דגים עם קוקוס) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את החרדל, פלפל, 1/2 כפית מלח, ו 2 כפות שמן קנולה בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים את פילה הדגים, פונים למעיל. להשרות את הדגים במקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
שלב את הבצל, שום, זנגביל, קשיו בבלנדר או מעבד מזון ודופק עד התערובת יוצרת משחה.
מרכיבים שתצטרך
קשיוקשיו
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
חום 1 כף שמן קנולה במחבת מעל חום בינוני-נמוך. מערבבים את הדבק מוכן; לבשל ומערבבים במשך דקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את פלפל קאיין, כורכום, כמון, כוסברה, 1 כפית מלח, וסוכר. מבשלים ומערבבים במשך חמש דקות נוספות. מערבבים את מרק עגבניות וירקות קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכוםכורכום
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מסדרים את פילה הדגים בתבנית אפייה, משליכים כל מרינדה נוספת. למעלה הדג עם הרוטב, לכסות את תבנית האפייה, ואופים בתנור שחומם מראש עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
מקשטים בכוסברה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.