קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

קארי זית ועוף קרפים

קארי זית ועוף קרפים
המתכון זית ועוף קארי קרפים יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 63 אוהדים. כמה אנשים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. אם יש לך בצל, מרק עוף, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. וזה די טוב. נסו קארי זית ועוף קרפים, קרפים עוף קארי, ו קרפים בשמן זית עם כרישה וביצים (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך קרפים: בקערה בינונית לשלב את הקמח, חלב, ביצים, שמן ומלח והכו יחד במשך 1 דקה, עד שיש לך בלילה חלקה, דקה.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מחממים מחבת בינונית משומנת קלות מעל חום בינוני, נשפך בשכבה דקה של הבלילה קרפ המכסה את תחתית המחבת. חום בצד אחד בלבד, חוזר עד שכל הבלילה משמשת. שים קרפים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
כדי להפוך את המילוי: להמיס חמאה במחבת גדולה על חום בינוני וסלרי מטוגנים ובצל עד בקושי רך. מערבבים בקמח, מלח וקארי, מיזוג טוב. ממיסים בוליון במים, ואז שופכים חלב ותערובת בוליון למחבת, ערבוב עד מעורבב היטב מעובה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים זיתים ועוף ומערבבים הכל ביחד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
5
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
6
כפית חלק מתערובת המילוי על מרכז כל קרפ, משאיר מספיק מקום לקפל קצוות בסגנון בוריטו. מקפלים קרפים ומניחים בתבנית אפייה משומנת קלות 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
8
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 12 דקות, או עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף