קארי זית ועוף קרפים
המתכון זית ועוף קארי קרפים יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 63 אוהדים. כמה אנשים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. אם יש לך בצל, מרק עוף, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. וזה די טוב. נסו קארי זית ועוף קרפים, קרפים עוף קארי, ו קרפים בשמן זית עם כרישה וביצים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך קרפים: בקערה בינונית לשלב את הקמח, חלב, ביצים, שמן ומלח והכו יחד במשך 1 דקה, עד שיש לך בלילה חלקה, דקה.
מחממים מחבת בינונית משומנת קלות מעל חום בינוני, נשפך בשכבה דקה של הבלילה קרפ המכסה את תחתית המחבת. חום בצד אחד בלבד, חוזר עד שכל הבלילה משמשת. שים קרפים בצד.
כדי להפוך את המילוי: להמיס חמאה במחבת גדולה על חום בינוני וסלרי מטוגנים ובצל עד בקושי רך. מערבבים בקמח, מלח וקארי, מיזוג טוב. ממיסים בוליון במים, ואז שופכים חלב ותערובת בוליון למחבת, ערבוב עד מעורבב היטב מעובה.
מוסיפים זיתים ועוף ומערבבים הכל ביחד.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
כפית חלק מתערובת המילוי על מרכז כל קרפ, משאיר מספיק מקום לקפל קצוות בסגנון בוריטו. מקפלים קרפים ומניחים בתבנית אפייה משומנת קלות 9x13 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 12 דקות, או עד גבינה מותכת.