מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Loin בקלה בסגנון Keralan En-papillote עם סלט הדר קריספ Keralan, קארי דגים Keralan עם אורז לימון, ו האביב ירקות תאילנדי קארי ירוק (עם משחת קארי תוצרת בית!!).
הוראות
1
מניחים את כל הירקות בסיר ומכסים עם 500ml מים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הכורכום וקמצוץ מלח ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 20-25 דקות עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
כורכום
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
בינתיים, למזג 4 צ ' ילי, כמון, כוסברה, חצי קוקוס, בצל וכמה תיבול במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
למרקם חלק וניתן למריחה
1 כוס שום קצוץ
זילוף בצורת לב
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
4
כאשר הירקות רכים, מוסיפים את הדבק, קארי עלים הנותרים צ ' ילי ומבשלים 5 דקות. מערבבים את היוגורט ומבשלים בעדינות במשך 1 דקות. לפזר עם קוקוס שנותר לשרת.
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. החיבור Chenin Blanc תערובת עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.