לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם כתף כבש, זנגביל, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: קארי כבש הודי, קארי כבש הודי, ו קארי כבש הודי דרומי.
הוראות
1
אם יש לך זמן אתה יכול מרינדה כבש עם
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
אפונה קלופה, לא חובה
2
תערובת של יוגורט, שום, זנגביל, מלח, אבקת צ ' ילי אדום Kashmiri(או קאיין) לילה לפני או 2-4 שעות עבור רוך יותר.(אבל לא הכרחי).בסיר גדול לשפוך שמן צמחי,להדליק תנור בינוני גבוה,להוסיף בצל קצוץ,זרעי כמון,שום,זנגביל,עלי דפנה,מקלות קינמון, שיני.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
גב שומן חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/4 כוס יוגורט תות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
מטגנים בצל עד הזהב שקוף על 6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
4
מוסיפים חתיכות כבש (בשר בלבד, הזמנת תערובת יוגורט עודף להתווסף מאוחר יותר) לערבב כך תערובת בצל מעורבב יחד.מכסים להפחית את החום בינוני ולתת בשר להתמזג עם תערובת בצל במשך כ 8 דקות.לחשוף לתת מערבבים, תראה בשר נתן קצת נוזל לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
אפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשר
5
הוסף 2 כפות מים כדי למנוע דבק בתחתית, אם יש צורך, ולאחר מכן להוסיף garam Masala, אבקת קארי, סראנו קצוץ chillies (יכול להשתמש 1 1/2 כפית פלפל קאיין) מלח, אגוז מוסקט, אבקת כורכום, תערובת יוגורט שמורות ומערבבים אותו היטב כך חתיכות כבש מעורבבים עם תבלינים ותערובת, לכסות לבשל במשך 8-10 דקות,לחשוף ולערבב אותו היטב, לכסות לבשל במשך 10-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טחונהname
כורכום
1 ג'לפנו טרי שלם
בצל לבן, חתוך לקוביות
גארם מסאלה
1 כוס שום קצוץ
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
צ'יפס קינמון וייטנאמי
1/4 כוס יוגורט תות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
אפונה קלופה, לא חובה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מוסיפים עגבניות קצוצות, מכסים לבשל 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
7
הוסף 1-2 כוסות מים (תלוי כמה רוטב אתה רוצה בקארי,כאשר סיים בישול,זה יהיה מופחת על 1/3 של המים הוסיף יהיה סיים רוטב קארי.) לתת לו רוטב טעם מערבבים, להוסיף מלח או קאיין במידת הצורך, לכסות אותו 3/4 דרך להביא חום מעט מעל בינוני לבשל במשך 40-45 דקות.תן לו מערבבים להוסיף כוסברה, להביא חום בינוני נמוך, לבשל עוד 5 דקות מכוסה.אתה יכול להוסיף ביצים מבושלות חתוכות לחצאים, אורך חכם, 5 דקות לפני ההגשה מכוסה ברוטב (אופציונלי).
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
בצל לבן, חתוך לקוביות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מגישים אותו חם עם אחד או יותר של אורז בסמטי ההודי הבאים, נאן, Paratha,Chapati, Tandoori Roti.(מתכונים יוגשו food.com זמן קצר) עם צד של בצל פרוס גלם(
מרכיבים שתצטרך
אורז בסמטי
רוטי
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
נאן
9
מפזרים חומץ אם אתה לא אוהב גלם),או בצל פרוס ומלפפונים קצוצים, מנטה או רוטב יוגורט כוסברה(Raita-מתכון יוגש בקרוב).
Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות Aichenberg Premium Gruner Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.