קארי כבש שאנקס עם תפוחי אדמה
מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-20 דקות. אם יש לך עלי כוסברה, habanero צ'ילה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. עם כפית נסו קארי כבש שאנקס עם תפוחי אדמה, שוק כבש ותפוחי אדמה, ו פימנטון צלוי כבש שנקס עם תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את הטלה מכל הצדדים במלח ופלפל. בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה מוסיפים את שמן הזית. כאשר השמן מתחיל להסתחרר, להוסיף את השוקיים ולצרוב עד זהוב מכל הצדדים.
הסר את השוקיים לצלחת ולהוסיף את החמאה, אבקת קארי, allspice, ופפריקה. מערבבים עם כף עץ עד ריחני ואת התבלינים להכהות, על 2 דקות.
מוסיפים את הבצל, פלפל חריף, שום, קורנית, מצנפת סקוטית, ואז מתבלים במלח ופלפל. אפשר את הירקות להיות רך וזהב עם התבלינים, על 5 דקות. מערבבים הכל יחד ואז מוסיפים את השוקיים בחזרה לסיר.
מוסיפים את ציר העוף, מכסים ומביאים לרתיחה.
מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הכבש הוא מזלג מכרז, על 2 שעות. טעם ועונה במידת הצורך, ולאחר מכן להוסיף את תפוחי האדמה ומבשלים עד תפוחי האדמה הם מזלג מכרז, כ 30 דקות יותר. אם עושים את היום לפני, לקרר ולהסיר את הסרט של שומן מלמעלה לפני reheating.
מגישים את השוקיים כבש על אורז נכון, מתכון כדלקמן ומקשטים עם כוסברה קצוצה.
יש לשטוף את האורז 3 פעמים כדי להסיר את העמילן.
שים את האורז בסיר בינוני ולמלא עם מספיק מים כדי לכסות את האורז על ידי 1/2 אינץ ' או למדוד על ידי הנחת קצה האגודל על האורז ומילוי הסיר עם מים עד שהמים מגיעים באמצע הציפורן שלך. מביאים את האורז לרתיחה, מכסים ומבשלים עד מכרז ואת הנוזל הוא התאדה, על 15 דקות.
הסר מהחום ולתת את האורז לעמוד עוד 5 דקות, מכוסה.