קארי עוף בבישול איטי
המתכון קארי עוף בישול איטי מוכן בסביבות 8 שעות ו -20 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, קטוגני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 136 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. אם יש לכם ירכיים עוף, בצל, טאקו bellâ® & סלסה עבה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קארי עוף בישול איטי, קארי עוף בישול איטי, ו קארי עוף בישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הבא 3 מרכיבים; לשפוך על עוף. מכסים במכסה.
מבשלים על 8 עד 10 שעות נמוכות (או על 5 שעות גבוהות).
מעבירים עוף למגש, מזמינים רוטב לבישול איטי.
מוסיפים שמנת חמוצה לרוטב; מערבבים היטב.