מתכונים דומים: aloo matar קארי, איך לעשות aloo matar / aloo matar gravy, Aloo Matar: שעועית הודית קארי תפוחי אדמה, ו aloo gobi matar, איך לעשות aloo gobi matar קארי.
הוראות
1
בבלנדר, לשלב את העגבניות, שום, וג ' ינג ' ר. מחית עד חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
במחבת ברזל יצוק גדול להגדיר על חום בינוני, להוסיף את הקינמון, ציפורן, הל. צלי יבש, ערבוב כל הזמן, עד מאוד ריחני, על דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
יוצקים את שמן קנולה, ומוסיפים את זרעי הכמון. כאשר זרעי הכמון מתחילים לרחוש, מוסיפים את הבצל. מערבבים היטב עד הבצל מצופה באופן שווה עם שמן ריחני. להפוך את החום בינוני גבוה, ומבשלים עד הבצלים רק מתחילים חום, שתיים עד ארבע דקות. מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
דַק-
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את תפוחי האדמה בקוביות, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך שלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
5
יוצקים את התוכן של הבלנדר, ומערבבים עד משולב. לאחר מכן להוסיף את המלח, כורכום, פלפל קאיין, ו 1/4 כוס מים. מערבבים עד שהכל משולב, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני. מבשלים ברתיחה קבועה, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי האדמה מתחילים להיות מכרז, והשמן מתחיל להפריד מן הרוטב, כ 12 דקות. ייתכן שיהיה עליך להפוך את החום עד נמוך כדי לשמור אותו מרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
כורכום
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
יוצקים עוד שתי כוסות מים ואפונה. לשמור על מבשלים עד תפוחי האדמה מבושלים לחלוטין, על 10 דקות. מודעת הקרם וגראם מסאלה, ומבשלים בעדינות במשך שתי דקות נוספות. מתבלים לטעום עם יותר מלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Indaba Chenin Blanc. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.