קארי תפוחי אדמה טבעוני חריף
קארי תפוחי אדמה טבעוני חריף דורש סביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 425 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל הודי. אם יש לך פלפל קאיין, בצל, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: קארי תפוחי אדמה טבעוני חריף, המבורגר טבעוני מתובל בטטה ואורז בר, ו קארי קוקוס עם חמאת שקדים, בטטה ואטריות תפוחים {Paleo + Vegan}.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד רק במכרז, על 15 דקות.
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים.
בינתיים, מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל ואת השום; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. העונה עם כמון, פלפל קאיין, אבקת קארי, garam masala, זנגביל, ומלח; לבשל במשך 2 דקות יותר.
מוסיפים את העגבניות, שעועית גרבנזו, אפונה ותפוחי אדמה.
יוצקים את חלב הקוקוס, ולהביא לרתיחה. מבשלים 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.