קבב בקר חריף
גשו לסופר וקנו פפריקה, כמון טחון, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. עם כפית נסו קבב בקר מתוק ומתובל, קבב בקר מתוק ומתובל, ו קבב בקר חריף עם סלט אבטיח (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הבשר לתוך 1 1/2 עד 1 3/4 אינץ ' קוביות ומניחים לתוך קערת ערבוב גדולה. תניח בצד.
בקערה של מעבד מזון לשלב את השום, פפריקה, כורכום, כמון, מלח, פלפל וחומץ יין אדום. עם המעבד רסס בשמן הזית.
יוצקים את המרינדה על הבשר וזורקים למעיל.
מניחים במקרר במיכל אטום או שקית פלסטיק sealable ולאפשר להשרות במשך 2 עד 4 שעות.
מחממים את הגריל לחום בינוני גבוה. חוט את הבשר על שיפודים עוזב על 1/2 אינץ ' בין חתיכות הבשר.
מניחים על הגריל ומבשלים, עם מכסה הוריד, 2 עד 3 דקות לכל צד, 8 עד 12 דקות בכל (8 דקות לנדיר ו 12 עבור בינוני).
הסר מהחום לסכל אלומיניום, לעטוף ולאפשר לנוח 2 עד 3 דקות לפני ההגשה.