קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

קבב בשר וירקות שישליק

קבב בשר וירקות שישליק
בשר בקר ו קבב שיש ירקות הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. אם יש לך קישוא קיץ, פפריקה, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: קבב שיש בקר קלאסי, קבב שיש טלה, ו קבב שיש בקיץ.

הוראות

1
מניחים את המלח, סוכר, גרידה, כמון, פפריקה, פלפל, כוסברה בקערה גדולה לטאטא לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את שמן הזית, רסק עגבניות, שום וקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
להעביר 1/4 כוס המרינדה לתיק גדול zip-top, ולהגדיר את הקערה עם המרינדה הנותרים בצד.חותכים את הבשר של עודף שומן וגידים לחתוך אותו לקוביות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים את הקוביות בשקית עם המרינדה, לאטום אותו, ו, באמצעות הידיים, לעסות את הבשר כדי לצפות אותו עם המרינדה. מניחים אותו בצד בטמפרטורת החדר כדי להשרות אותו במשך 30 דקות לפחות, מרפרף את השקית באמצע. בינתיים, לחמם גז או גריל פחם בינוני גבוה (כ 375°f עד 425 ° F) ולהכין את הירקות.לנקות את הפטריות, לקצץ את הגבעולים, ולהוסיף את הפטריות לקערה עם המרינדה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
חותכים את הסקווש לחתיכות 1 אינץ ולהוסיף אותם לקערה. לקלף ולחתוך את הבצל לחתיכות 1 אינץ', להפריד את השכבות, ולהוסיף אותם לקערה. מערבבים כדי לצפות את הירקות עם המרינדה, ואז חוט אותם על שיפודים 6, משאיר על 1/8 אינץ ' של שטח בין כל חתיכה; להפריש.כאשר הבשר מוכן, להסיר אותו מהשקית וחוט אותו על שיפודים 4 הנותרים, משאיר על 1/4 אינץ ' של שטח בין כל חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
סכין קילוףסכין קילוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
שים את השיפודים על הגריל. מכסים את הגריל ומבשלים, הופכים את השיפודים כל 2 עד 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
הסר את שיפודי בשר כאשר כל הצדדים של הבשר חרוכים קלות על הקצוות מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך רשם חתיכת 52° עד130 עבור מדיום נדיר, על 6 עד 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
מעבירים את השיפודים למגש הגשה ומכסים באופן רופף בנייר כסף.המשך לסובב את שיפודי הירקות עד שכל הצדדים חרוכים קלות על הקצוות והירקות הם פריך במכרז, על 6 עד 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
מעבירים את שיפודי הירקות למגש ההגשה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות