בשר בקר ו קבב שיש ירקות הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. אם יש לך קישוא קיץ, פפריקה, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: קבב שיש בקר קלאסי, קבב שיש טלה, ו קבב שיש בקיץ.
הוראות
1
מניחים את המלח, סוכר, גרידה, כמון, פפריקה, פלפל, כוסברה בקערה גדולה לטאטא לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים את שמן הזית, רסק עגבניות, שום וקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
להעביר 1/4 כוס המרינדה לתיק גדול zip-top, ולהגדיר את הקערה עם המרינדה הנותרים בצד.חותכים את הבשר של עודף שומן וגידים לחתוך אותו לקוביות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מניחים את הקוביות בשקית עם המרינדה, לאטום אותו, ו, באמצעות הידיים, לעסות את הבשר כדי לצפות אותו עם המרינדה. מניחים אותו בצד בטמפרטורת החדר כדי להשרות אותו במשך 30 דקות לפחות, מרפרף את השקית באמצע. בינתיים, לחמם גז או גריל פחם בינוני גבוה (כ 375°f עד 425 ° F) ולהכין את הירקות.לנקות את הפטריות, לקצץ את הגבעולים, ולהוסיף את הפטריות לקערה עם המרינדה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
תלת עצות, גזוז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
חותכים את הסקווש לחתיכות 1 אינץ ולהוסיף אותם לקערה. לקלף ולחתוך את הבצל לחתיכות 1 אינץ', להפריד את השכבות, ולהוסיף אותם לקערה. מערבבים כדי לצפות את הירקות עם המרינדה, ואז חוט אותם על שיפודים 6, משאיר על 1/8 אינץ ' של שטח בין כל חתיכה; להפריש.כאשר הבשר מוכן, להסיר אותו מהשקית וחוט אותו על שיפודים 4 הנותרים, משאיר על 1/4 אינץ ' של שטח בין כל חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
תלת עצות, גזוז
סכין קילוף
20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
שים את השיפודים על הגריל. מכסים את הגריל ומבשלים, הופכים את השיפודים כל 2 עד 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
ערמוני מים, משולבים
7
הסר את שיפודי בשר כאשר כל הצדדים של הבשר חרוכים קלות על הקצוות מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך רשם חתיכת 52° עד130 עבור מדיום נדיר, על 6 עד 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
מעבירים את השיפודים למגש הגשה ומכסים באופן רופף בנייר כסף.המשך לסובב את שיפודי הירקות עד שכל הצדדים חרוכים קלות על הקצוות והירקות הם פריך במכרז, על 6 עד 8 דקות יותר.