קבב דג חרב בגריל
קבב דג חרב בגריל יכול להיות מתכון טוב להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם סטייקים דג חרב, שמן זית, פטרוזיליה שטוחהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קבב דג-חרב חמוץ-מתוק בגריל, קבב דג חרב טריאקי, ו חסילוני דג-חרב קבב (מתכונים דומים).
הוראות
להדליק את הגריל או לחמם את המטגן. להשחיל את קוביות הדגים לסירוגין עם עלי המפרץ על ארבעה שיפודים גדולים.
שים את הקבבים על צלחת לצחצח אותם בכל רחבי עם 3 כפות של השמן.
על צלחת גדולה, לשלב את פירורי הלחם, פטרוזיליה, מלח ופלפל. מחזיק את הקבבים מעל הצלחת, מלטף את הפירורים על הצדדים החשופים של הדג.
טפטוף עם השמן שנשאר על הצלחת הראשונה ומפזרים עם כל פירורים שלא מקל.
גריל את הקבבים מעל חום נמוך עד בינוני נמוך או לצלות אותם, צחצוח עם 1 1/2 כפות הנותרים שמן, עד פירורי הלחם הם זהובים והדגים פשוט נעשה, 8 עד 10 דקות.
המלצה ליין: פינו נואר בעל גוף בינוני מאורגון או מקליפורניה או בורגון רוז ' מצרפת, יהיה אידיאלי עם דג חרב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.