קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

קבב חזיר מרוקאי

קבב חזיר מרוקאי
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו קבב עוף מרוקאי, קבב עוף מתובל מרוקאי, ו טלה מרוקאי (או בשר בקר) קבב (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור טוסטר חום ל 425 F. בקערה גדולה, לטאטא יחד את מיץ התפוזים, רסק עגבניות, שום, כמון, קינמון, 2 כפות שמן, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את החזיר וזורקים. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות ועד 8 שעות. בינתיים, בקערה, לשלב את החצילים, בצל, ואת השמן הנותר, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים את הירקות על שיפודים, חצילים לסירוגין ובצל.
מרכיבים שתצטרך
4
מעבירים את השיפודים למגש אפייה בטוסטר מצופה בנייר כסף.
5
אופים במשך 20 דקות. תסובב את הירקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מניחים את החזיר על שיפודים ומוסיפים אותם למגש.
מרכיבים שתצטרך
7
אופים עד שהירקות רכים והחזיר מבושל דרך, הופך את החזיר והירקות פעם אחת, כ -25 דקות. בינתיים, לעטוף את הלחם בנייר כסף ומניח על גבי חזיר במהלך 5 הדקות האחרונות.
מרכיבים שתצטרך
8
מעבירים את השיפודים והלחם לצלחות בודדות. כפית את הצזיקי (אם משתמשים) בצד ומפזרים מלפפון ונענע.
מרכיבים שתצטרך