קבב חזיר עם אורז שומשום
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו קבב חזיר עם אורז שומשום. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 542 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 40% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. גשו לסופר וקנו טריזי לימון, שומשום, שמן שומשום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון נהדר של 90%. נסו קבב חזיר עם אורז שומשום, קבב חזיר מזוגג ואורז שומשום, ו קבב חזיר פסיפיק עם אורז אננס עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את שמן השומשום בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את השומשום ומבשלים, תוך ערבוב, עד להזהבה, בערך 1 דקה. מערבבים פנימה את האורז ואז מוסיפים 1 3/4 כוסות מים; מביאים לרתיחה ומבשלים עד שרוב המים מתאדים, בערך 8 דקות. מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהם רכים, כ -12 דקות נוספות; מסירים מהאש ומניחים לעמוד עד שמוכן להגשה.
בינתיים, לחמם את הברוילר. השחילו את החזיר על 4 שיפודי מתכת ארוכים והשאירו רווח בין כל נתח; מתבלים במלח ופלפל.
מניחים את האספרגוס על תבנית עם נייר אפייה וזורקים עם השמן הצמחי ורוטב הפונזו. דחפו את האספרגוס לצד התבנית והוסיפו את שיפודי החזיר.
צולים את החזיר והאספרגוס, הופכים פעם או פעמיים, עד שהחזיר משחים ומבושל והאספרגוס חרוך בכתמים, 8 עד 10 דקות. מחלקים בין הצלחות ומזלפים את החזיר עם מיצי התבנית; מגישים עם אורז השומשום ופלחי הלימון.