קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

קבב טלה פיקנטי

קבב טלה פיקנטי
קבב שיש טלה פיקנטי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלכם. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 321 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.51 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם שום, פפריקה, כמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בקישואים תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם ריבועי קינוח קישואים כמו קינוח. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 73%, המנה הזו מוצקה. נסו קבב טלה פיקנטי עם לחם פיתה יווני, קבב שיש טלה, ו קבב קופטה עם רוטב יוגורט חריף של הריסה ולחם שטוח בגריל (קבב טלה טחון) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה מקציפים את היוגורט עם הפפריקה, הכמון, הפלפל האנגלי, השום וכף 1 שמן הזית. מתבלים ב -1 1/2 כפיות מלח כשר ו -1 / 2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את הטלה ומערבבים עד לציפוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר למשך שעה 1 או לקרר עד 3 שעות.
4
הדליקו גריל או חממו מראש מחבת גריל. משחילים את הטלה והקישואים על 12 שיפודי מתכת ארוכים ומברישים בשמן. מתבלים קלות במלח ופלפל. צולים את הקבבים על אש גבוהה בינונית, הופכים, עד שהטלה שחום בחוץ ובינוני-נדיר בפנים, 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מגישים את קבב הטלה עם הפיתה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת