קבב טלה פיקנטי
קבב שיש טלה פיקנטי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלכם. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 321 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.51 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם שום, פפריקה, כמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בקישואים תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם ריבועי קינוח קישואים כמו קינוח. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 73%, המנה הזו מוצקה. נסו קבב טלה פיקנטי עם לחם פיתה יווני, קבב שיש טלה, ו קבב קופטה עם רוטב יוגורט חריף של הריסה ולחם שטוח בגריל (קבב טלה טחון) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את היוגורט עם הפפריקה, הכמון, הפלפל האנגלי, השום וכף 1 שמן הזית. מתבלים ב -1 1/2 כפיות מלח כשר ו -1 / 2 כפית פלפל.
מוסיפים את הטלה ומערבבים עד לציפוי אחיד.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר למשך שעה 1 או לקרר עד 3 שעות.
הדליקו גריל או חממו מראש מחבת גריל. משחילים את הטלה והקישואים על 12 שיפודי מתכת ארוכים ומברישים בשמן. מתבלים קלות במלח ופלפל. צולים את הקבבים על אש גבוהה בינונית, הופכים, עד שהטלה שחום בחוץ ובינוני-נדיר בפנים, 6 דקות.
מגישים את קבב הטלה עם הפיתה.