שום קלוי בטטות
אם יש לך שמן זית, מלח ופלפל, בטטות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. נסו לקינמון קלוי בטטות ושום, שום-עשב קלוי בטטות, ו שום-הרב קלוי תפוחי אדמה מתוקים עם פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
לדקור את תפוחי האדמה המתוקים במזלג או בקצה סכין הקילוף; להפריש.
חותכים את החלק העליון של ראשי שום לחשוף את שיני, זמירה על 1/4 אינץ ' של החלק העליון של כל שן. ייתכן שיהיה עליך לקצץ שיני פרט לאורך הצדדים של כל ראש.
מברשת את שיני לחתוך עם שמן זית, ואז לקנן כל ראש לתוך חתיכת רדיד אלומיניום.
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים ואת שיני שום ישירות על מדפי התנור.
אופים במשך כ 1 שעה, הסרת תפוחי האדמה המתוקים ברגע שהם התרככו, והוצאת ראשי השום ברגע שהם רכים משחימים יפה.
מקלפים את הבטטות, ומניחים לקערת ערבוב. לסחוט את שיני שום בודדים לתוך הקערה, ולאחר מכן להוסיף את החמאה, שמנת חמוצה, גבינת שמנת, ופלפל קאיין. מחית עד חלקה, ואז העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל. לגרד את פירה לתוך צלחת אפייה 1 1 1/2 ליטר, ולחזור לתנור במשך כ 15 דקות כדי לחמם.