קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

שום קלוי בטטות

שום קלוי בטטות
אם יש לך שמן זית, מלח ופלפל, בטטות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. נסו לקינמון קלוי בטטות ושום, שום-עשב קלוי בטטות, ו שום-הרב קלוי תפוחי אדמה מתוקים עם פרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לדקור את תפוחי האדמה המתוקים במזלג או בקצה סכין הקילוף; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
חותכים את החלק העליון של ראשי שום לחשוף את שיני, זמירה על 1/4 אינץ ' של החלק העליון של כל שן. ייתכן שיהיה עליך לקצץ שיני פרט לאורך הצדדים של כל ראש.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4
מברשת את שיני לחתוך עם שמן זית, ואז לקנן כל ראש לתוך חתיכת רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים ואת שיני שום ישירות על מדפי התנור.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
אופים במשך כ 1 שעה, הסרת תפוחי האדמה המתוקים ברגע שהם התרככו, והוצאת ראשי השום ברגע שהם רכים משחימים יפה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מקלפים את הבטטות, ומניחים לקערת ערבוב. לסחוט את שיני שום בודדים לתוך הקערה, ולאחר מכן להוסיף את החמאה, שמנת חמוצה, גבינת שמנת, ופלפל קאיין. מחית עד חלקה, ואז העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל. לגרד את פירה לתוך צלחת אפייה 1 1 1/2 ליטר, ולחזור לתנור במשך כ 15 דקות כדי לחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן