קבב ירקות בסגנון יווני עם אורזו ופטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קבב ירקות בסגנון יווני עם Orzo ו Fetan. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 753 קלוריות. אם יש לך קישואים, פלפל, נענע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו אחד פאן יווני Orzo עם עגבניות ופטה, קבב עוף יווני בגריל עם רוטב מנטה-פטה, ו שרימפס יווני עם קישואים, אורזו ופטה (מתכונים דומים).
הוראות
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה). תערובת ויניגרט ונענע בקערה קטנה עבור ההלבשה. לבשל orzo בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין המשרד לנשוך; לנקז. החזר את אורזו לאותה מחבת.
מערבבים ב 3 כפות רוטב. מתבלים במלח ופלפל.
פלפל בל, חצילים וקישואים על שיפודי מתכת 4; מברשת עם רוטב. ירקות גריל עד מכרז ופשוט חרוך, מפנה צחצוח לעתים קרובות עם ההלבשה, על 12 דקות.
מחלקים אורזו בין 2 צלחות.
מניחים שיפודי ירקות על גבי אורזו.