קבב כבש טורקי עם פיסטוקים וסלט עשב רך
קבב כבש טורקי עם פיסטוקים וסלט עשב רך הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 439 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם מיץ לימון, פיסטוקים, עלי פטרוזיליה בעלי עלים שטוחים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. נסו קבב כבש חריף עם קסיק טורקי, סלט עשבי תיבול עם רימון ופיסטוקים, ו מתכון Kofta כבש מצונן (עם פיסטוקים וסלט חריף ) (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ את הטלה של כל רקמת חיבור או גיד, אבל להשאיר את השומן.
חותכים את הבשר לחתיכות לניהול לטחון אותו פעמיים. ללוש את טלה הקרקע עם בצל חתוך; 1-מלח ים כף, כמון, שני סוגים של פפריקה, אגוז מוסקט ופלפל הקרקע במשך 2 או 3 דקות לשלב ביסודיות. מכסים ומקררים במשך 20 דקות כדי לאפשר לטעמים להתפתח. ¼ טחון-כוס הפטרוזיליה, להשאיר את כל השאר לסלט. לאחר מכן להוסיף את הפיסטוקים ואת הפטרוזיליה טחון ללוש בקצרה לשלב באופן שווה.עם ידיים רטובות, לחלק את כבש הקרקע מתובל לארבעה חלקים שווים ולעצב כל אחד סביב שיפוד מתכת שטוח לצורת נקניק ארוכה על 1 אינץ ' בקוטר. להפריש, מכוסה עד שעה אחת לבוא לחדר temperature.To הפוך את סלט עשבי תיבול רך, לזרוק את הפטרוזיליה הנותרת, פרוסות מנטה ובצל בקערה.
לטאטא יחד מיץ לימון, מלח שמן, פלפל, סומאק בקערה קטנה אחרת כדי להפוך את הרוטב ולהניח את שניהם בצד.הכן גריל פחם עד הגחלים הם לבנים אבל עדיין זוהרים אדום די חם.
מורחים את הגחלים לתוך שכבה אחת ומבשלים את הקבבים, במשך 3 או 4 דקות לכל צד, עד מבושל דרך. זרוק את הסלט השמור עם הרוטב.
מגישים את הקבבים על לחם שטוח מחומם עם חלק מהסלט מעורבב עם הבשר.