קבב סטייק ירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 28 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 220 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם חומץ יין אדום, בצל, מיורן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 141 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט שלך יום האהבה אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מרהיב של 95%. קבב סטייק ירקות, קבב סטייק וירקות, ו סטייק בגריל וקבובי ירקות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את השמן, החומץ, הקטשופ, השום, רוטב ווסטרשייר והתבלינים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
חבילת בשר חזיר פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
יוצקים חצי לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים קוביות בקר. חותם תיק ולהפוך מעיל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב מתוק, חתוך לחתיכות בגודל 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
יוצקים את המרינדה שנותרה לשקית ניילון גדולה נוספת הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים פטריות, בצל ופלפלים. חותם תיק ולהפוך מעיל. מקררים בקר וירקות למשך 8 שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
4
מסננים וזורקים את המרינדה מבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מסננים ירקות, שומרים את המרינדה לצלייה. על שמונה מתכת או שיפודי עץ ספוג, לסירוגין חוט בשר וירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול וציפו קלות את מתלה הגריל. גריל, מכוסה, על אש בינונית-חמה או צולים 4 אינץ'. מחום למשך 10-14 דקות או עד שבשר בקר מגיע לעדינות הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 ת 'י; בינוני, 160 ת' י; עשוי היטב, 170 ת ' י) מסתובב ומבוסס מדי פעם עם מרינדה שמורה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ניתן לשלב סטייק עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. הקשת סונומה פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
קשת סונומה פינו נואר
פינו נואר זה מיושן באלון צרפתי, בעל צבע נופך יפהפה עם ניחוחות של דובדבן בינג, פטל אדום, תבלין אפייה ותווי וניל עדינים. הוא מציג רכות שופעת על החיך יחד עם טעמים של פירות אדומים וכחולים מרוכזים, עם ליבה של דובדבן ופטל כהה עם תווים אוראליים סגולים סגולים. גוף בינוני עם חומציות מאוזנת המרימה את הטעמים.