קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות83
מגזין

קבב סלמון מתובל (Rawas טנדורי)

קבב סלמון מתובל (Rawas טנדורי)
קבב סלמון מתובל (Rawas טנדורי) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, שיני שום, יוגורט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מולסה יוגורט כקינוח. נסו קבב סלמון מתובל, קבב סלמון מתובל, ו קבב טנדורי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 7 מרכיבים במחבת קטנה על חום בינוני; לבשל 2 דקות או עד ריחני, ערבוב כל הזמן.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בואו מגניב.
3
מניחים תערובת תבלינים בתבלינים או מטחנת קפה, ולעבד תערובת עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
4
שלב תערובת תבלינים, יוגורט, ו 5 מרכיבים הבאים (דרך שום) בשקית פלסטיק zip העליון גדול.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
מוסיפים דגים, משליכים למעיל; חותמים ומשרים במקרר במשך 2 שעות, מסתובבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
הסר דגים משקית; להשליך מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
8
חוט 5 חתיכות של דגים על כל שיפודים 6 (12 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
מניחים שיפודים על מחבת broiler מצופה ספריי בישול; צלייה 7 דקות בכל צד או עד הסוף. סדר את השיפודים על מגש.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו