קבב סלמון מתובל (Rawas טנדורי)
קבב סלמון מתובל (Rawas טנדורי) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, שיני שום, יוגורט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מולסה יוגורט כקינוח. נסו קבב סלמון מתובל, קבב סלמון מתובל, ו קבב טנדורי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים במחבת קטנה על חום בינוני; לבשל 2 דקות או עד ריחני, ערבוב כל הזמן.
מניחים תערובת תבלינים בתבלינים או מטחנת קפה, ולעבד תערובת עד הקרקע דק.
שלב תערובת תבלינים, יוגורט, ו 5 מרכיבים הבאים (דרך שום) בשקית פלסטיק zip העליון גדול.
מוסיפים דגים, משליכים למעיל; חותמים ומשרים במקרר במשך 2 שעות, מסתובבים מדי פעם.
הסר דגים משקית; להשליך מרינדה.
חוט 5 חתיכות של דגים על כל שיפודים 6 (12 אינץ').
מניחים שיפודים על מחבת broiler מצופה ספריי בישול; צלייה 7 דקות בכל צד או עד הסוף. סדר את השיפודים על מגש.