קבב עוף בקארי ופלפל אדום
עוף בקארי קבב פלפל אדום נטול גלוטן, ו ומספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 93 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת קארי מדראס, חצאי חזה עוף, פלפלים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. נסו קבב עוף ופלפל, לימון עוף ו קבב פלפל Shishito, ו קבב עוף בגריל עם מטבל פלפל קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
משרים 12 שיפודי עץ במים קרים במשך 15 דקות. להשחיל את העוף, לסירוגין עם פלפלים, על שיפודים.
בקערה קטנה, לטאטא את רוטב הסויה עם שמן זית ואבקת קארי.
יוצקים את המרינדה על הקבב ולתת לרבד במשך 10 דקות או עד 1 שעה, פונה מספר פעמים.
בינתיים, להדליק גריל או מחממים מחבת גריל. הגריל את הקבב על חום גבוה בינוני עד חום זהוב, על 6 דקות.
הסר מן הגריל, מברשת עם חמאה מומסת לשרת.