קבבוני טלה
קבבוני טלה עשויים להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלכם. מתכון זה מכין 12 מנות עם 417 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 8 שעות ו -45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו פלפל, כבש עגול העליון, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 84%. מתכונים דומים: כבש לבנוני קפטה (קבבוני טלה), קבבוני טלה, ו קבבוני כבש עשב.
הוראות
חותכים את הטלה בקוביות 1 1/2 אינץ'. אתה צריך בערך 40 קוביות.
שלב בקערה בינונית את השום, הרוזמרין, הטימין, שמן הזית, היין האדום, החומץ ו -1 כפית מלח.
מוסיפים את קוביות הטלה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך הלילה או עד 2 ימים. לזרוק מדי פעם.
מחממים גריל פחמים עם גחלים.
מורחים את הגחלים בשכבה הדוקה 1 על הגריל.
חותכים את הבצל האדום ברבעים ומפרידים כל רבע ל -3 או 4 חלקים. משחילים באופן רופף 3 או 4 חתיכות טלה לסירוגין עם קטעי בצל על שיפודים.
מפזרים את שני צידי הטלה במלח ופלפל. במקום הבא 4 או 5 עגבניות שרי על שיפודים, השחלה אותם דרך גזע העגבניות. משפשפים את העגבניות בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל. ראשית, הניחו את שיפודי הטלה על הגריל החם ובשלו 10 עד 15 דקות, והפכו 2 או 3 פעמים, עד שהכבש בינוני נדיר. כ -5 דקות לפני סיום הטלה, הניחו את שיפודי העגבניות על הגריל, הופכים פעם אחת, עד שהם נצרבים מבחוץ אך עדיין יציבים מבפנים.
לרוטב הביאו לרתיחה את ציר העוף, שמן הזית ומיץ הלימון בסיר בינוני. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 5 דקות, עד שהם מצטמצמים לשניים.
מוסיפים את הרוזמרין, 1/2 כפית המלח והפלפל.