קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות7
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קבבוני עוף פרושוטו

קבבוני עוף פרושוטו
אם $ 1.81 למנה נופל בתקציב שלך, קבבוני עוף פרושוטו עשויים להיות מצוינים חלב חינם מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 326 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פרושוטו, מיץ לימון, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה מוצק. נסו קבבוני צדפות עם סלק ופרושוטו, קבבוני עוף, ו קבבוני עוף אפויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את רוטב הסלט, מיץ הליים והמרינדה לעוף; הוסף עוף. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מסננים וזורקים את המרינדה. מקפלים פרוסות פרושוטו לשניים; מעל כל אחד שני עלי בזיליקום ורצועת עוף.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
פרושוטופרושוטו
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מגלגלים סגנון ג ' לי רול, החל בצד קצר. השחילו על שיפודי עץ מתכתיים או ספוגים.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
4
גריל, מכוסה, על אש בינונית או לצלות 4 ב. מהאש למשך 5 דקות מכל צד או עד שהעוף כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
בינתיים, בקערה קטנה, מועכים את האבוקדו. מערבבים פנימה את הכוסברה, הבצל, מיץ הליים, המיונז, חזרת, השום והמלח.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מגישים עם קבבוני.