קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות56
מגזין

קבוב טלה עם רוטב יוגורט

קבוב טלה עם רוטב יוגורט
קבוב טלה עם רוטב יוגורט היא מנה עיקרית שמגישה 2. תמורת $2.57 למנה , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 473 קלוריות , 34 גרם חלבון ו -21 גרם שומן . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . גשו לסופר וקנו מרק עוף, קוסקוס, פטריות ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 70% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קבובי טלה עם רוטב צזיקי ,קוביות עוף בגריל עם רוטב יוגורט מלפפון , וקוביות פירות עם רוטב יוגורט ג'ינג'ר לימון .

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים את ששת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 פאונד צלי טלה סינטה, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1/2 פאונד צלי טלה סינטה, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2
יוצקים 1/3 כוס מרינדה לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף כבש. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלי טלה סינטה, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'צלי טלה סינטה, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
יוצקים 1 כף מרינדה לקערה קטנה. מערבבים יוגורט; מכסים ומקררים. מכסים ומקררים את יתרת המרינדה לטיסה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מסננים וזורקים את המרינדה מהכבש. על שני שיפודי מתכת או עץ ספוגים משחילים לסירוגין טלה, פטריות וקישואים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
5
צולים קוביות, מכוסות, על אש בינונית במשך 5-6 דקות מכל צד או עד שהכבש מגיע לעשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°), מבסה. לעתים קרובות עם מרינדה שמורה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מגישים עם תערובת קוסקוס ויוגורט.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות