קבוב טלה עם רוטב יוגורט היא מנה עיקרית שמגישה 2. תמורת $2.57 למנה , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 473 קלוריות , 34 גרם חלבון ו -21 גרם שומן . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . גשו לסופר וקנו מרק עוף, קוסקוס, פטריות ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 70% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קבובי טלה עם רוטב צזיקי ,קוביות עוף בגריל עם רוטב יוגורט מלפפון , וקוביות פירות עם רוטב יוגורט ג'ינג'ר לימון .
הוראות
1
בקערה קטנה מערבבים את ששת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 פאונד צלי טלה סינטה, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2
יוצקים 1/3 כוס מרינדה לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף כבש. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלי טלה סינטה, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
יוצקים 1 כף מרינדה לקערה קטנה. מערבבים יוגורט; מכסים ומקררים. מכסים ומקררים את יתרת המרינדה לטיסה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1/4 כוס יוגורט תות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מסננים וזורקים את המרינדה מהכבש. על שני שיפודי מתכת או עץ ספוגים משחילים לסירוגין טלה, פטריות וקישואים.
צולים קוביות, מכוסות, על אש בינונית במשך 5-6 דקות מכל צד או עד שהכבש מגיע לעשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°), מבסה. לעתים קרובות עם מרינדה שמורה.