קדרת קודיאק
קדרת קודיאק לוקחת בערך 1 שעה ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 20. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 147 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. לכו לחנות ואספו גבינת צ'דר, בצל, זיתים ממולאים בפימינטו ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 39%. ציון זה הוא רע למדי. נסו ארוחת בוקר לארוחת ערב תבשיל: תבשיל חום קל, תבשיל פירות ים או תבשיל טונה טעים, ו תבשיל מזרחי (תבשיל תולעת) עבור מתכונים דומים.
הוראות
בתנור הולנדי מבשלים בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
ניקוז. מערבבים פנימה את שאר החומרים למעט גבינה.
מכסים ואופים ב 350 עבור 1 שעה או עד מבעבע.
מפזרים גבינה ממש לפני ההגשה.