קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות34
מגזין

קוביות נקניקיות פולינזיות ל-2

קוביות נקניקיות פולינזיות ל-2
ניתן להכין את המתכון של נקניקיות פולינזיות ל-2 ב-20 דקות בערך . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -27 גרם חלבון , 35 גרם שומן , ובסך הכל 795 קלוריות . מתאים ל-2 מנות. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם רוטב סויה, מים, דבש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שיש קבוב עוף , קבוב בגריל , ושיש קבוב עם מטבל יוגורט .

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים את חמשת המרכיבים הראשונים. מניחים בצד מחצית מהמרינדה לביסה; מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים את המרינדה הנותרת לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף נקניק. אוטמים את השקית והופכים למעיל. מקררים למשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
מסננים וזורקים את המרינדה. על ארבעה שיפודי מתכת או עץ ספוגים משחילים לסירוגין את הנקניק, האננס, המלונט והפלפל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
מלוןמלון
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
4
צולים, ללא כיסוי, על אש בינונית במשך 8-10 דקות או עד שהנקניקיה משחימה, מבסוטים לעתים קרובות במרינדה שמורה והופכים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)