קוביות תפוחי אדמה חריפות עשויות להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 137 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . מתאים ל-12 ומחירו 38 סנט למנה מנות. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פלפל, תפוחי אדמה, חומץ סיידר וטימין. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 25% , וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: קוביות תפוחי אדמה פריכות , קוביות תפוחי אדמה ראנץ ' וקוביות תפוחי אדמה ראנץ' .
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
לנקז. מגניב; מקלפים וחותכים לקוביות.
3
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים בייקון עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר לנייר סופג; מסננים, שומרים 2 כפות טפטופים.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
5
מטגנים בצל בטפטופים עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את תפוחי האדמה, הבייקון, המרק, החומץ והתבלינים; מערבבים בעדינות. מכסים ומבשלים עד לחימום, כ-5 דקות.