קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

קוואטלי טרי עם ביצים ובייקון

קוואטלי טרי עם ביצים ובייקון
Cavatelli טרי עם ביצים ובייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 43 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 1084 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך חמאה, sautã© פאן, בייקון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. נסו Cavatelli עם כדורי בשר ותרד ברוטב עגבניות טרי, ריקוטה קוואטלי עם בייקון וקישואים, ו שוקולד-בייקון שקדים-גלידת בייקון וביצים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים סיר גדול במים מלוחים (לפחות 6 ליטרים מים עם 1 כף מלח), וחום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
יוצקים את שמן הזית למחבת, ומניחים אותו על אש בינונית-גבוהה. זרוק בחמאה, תן לה להמיס, ואז לפזר בחתיכות בייקון. מבשלים את הבייקון, ערבוב והשלכת החתיכות, במשך 5 דקות בערך, עד שהם פריך וקרמל. (אם בייקון שניתנו הרבה שומן, אתה יכול לשפוך את מחצית השומן במחבת.)
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הכה את הביצים ו 1/4 כפית מלח בקערה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
כאשר המים נמצאים ברתיחה מתגלגלת, ירידה ב cavatelli, מערבבים, ולהחזיר את המים לרתיחה. מבשלים את cavatelli 4 עד 5 דקות, עד אל דנטה, להרים אותם מן הסיר, לנקז בקצרה, לשפוך אותם לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
CavatelliCavatelli
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
על אש בינונית, לזרוק את cavatelli עם חתיכות בייקון, ציפוי העבר עם שמן, חמאה, ושומן בייקון, מדי.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
CavatelliCavatelli
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
יוצקים את הביצים המוכות על כל הפסטה, ערבוב וגל אותם יחד; לשמור גירוד הביצה הקרישה מן הצדדים והתחתון של המחבת, ולשלב אותו עם הביצים הרטובות. מבשלים דקה או שתיים, רק עד שכל הביצה מבושלת קלות רפרפת וחביצה באופן שווה לתוך cavatelli.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
כבה את החום, פזר את הפונטנה הקרוע על הביצים והפסטה, וזרוק ביסודיות כדי להתמזג בגבינה כשהיא נמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(קיבלר)(קיבלר)
8
מגישים באופן מיידי.
9
מלידיה טבחים מליבה של איטליה: סעודה של 175 מתכונים אזוריים מאת לידיה מטצ 'יו בסטיאניץ' וטניה בסטיאניץ ' מנאלי. פורסם על ידי קנופף. זכויות יוצרים © 2009 by לידיה מאטיצ 'יו בסטיאניץ' וטניה בסטיאניץ ' מנאלי.