קושימומחה
מוכן ב14 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות51
מגזין

כריך חזיר עם רוטב חומץ פלפל שחור וסלט בצל ירוק

כריך חזיר עם רוטב חומץ פלפל שחור וסלט בצל ירוק
המתכון משך כריך חזיר עם רוטב חומץ פלפל שחור וסלט בצל ירוק יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-14 שעות ו-15 דקות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 637 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לחמניות המבורגר, תערובת שמן קנולה / זית, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו חזיר משך עם חומץ פלפל שחור, ברביקיו משך כריך חזיר עם סלט כרוב, ו כריך בשר חזיר קוריאני עם סלט כרוב אסייתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: פחם גוש, שבבי עץ ספוג במים במשך 15 דקות, מעשן או גריל פחם
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
1
מוסיפים את כל החומרים לשפשף יבש לתוך קערה בגודל בינוני ומערבבים עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
מניחים את החזיר, צד שומן למעלה, על תבנית אפייה נקייה. מתבלים את החזיר מכל הצדדים עם מלח ופלפל ואז משפשפים את לשפשף יבש על כל חזיר, לחיצה על הבשר. מכסים את החזיר בניילון נצמד ומניחים למקרר במשך 7 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בשרבשר
חזירחזיר
עוטףעוטף
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
2
הסר את החזיר מהמקרר 30 דקות לפני הבישול. בעקבות הוראות היצרן ושימוש פחם גוש ו 1/2 כוס סחוט שבבי עץ למעשן, או 1 כוס לברביקיו, להתחיל אש ולהביא טמפרטורה של מעשן או ברביקיו ל 225 מעלות F ל 250 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
חזירחזיר
3
מניחים את החזיר על המדף במעשן או ברביקיו. מכסים ומבשלים עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך מרכז החזיר מגיע 165 מעלות F. להפוך חזיר כל 45 דקות, על 6 שעות בסך הכל. אם משתמשים במעשן, לאחר 2 שעות למקם את החזיר למחבת המעשנת ולמלא באמצע הדרך עם ציר עוף. (זה כדי למנוע מהכתף להתייבש.)
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבתמחבת
4
הוסף פחם יותר, לפי הצורך, כדי לשמור על 225 מעלות F ל 250 מעלות F וצ ' יפס עץ סחוט יותר (1/2 כוס למעשן או 1 כוס לברביקיו עם כל תוספת) כדי לשמור על רמת עשן.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
5
מעבירים חזיר לתבנית אפייה נקייה.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
בואו לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לגרוס לחתיכות בגודל ביס. תלולית על מגש ולזרוק עם רוב רוטב חומץ פלפל שחור, שומר את השאר לטפטף את הלחמנייה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
חומץחומץ
רוטברוטב
גלולגלול
7
יוצקים כל מיץ מן תבנית אפייה על החזיר.
מרכיבים שתצטרך
מיץמיץ
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1
מניחים את כל החומרים לתוך בלנדר תערובת עד emulsified.
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
2
מוסיפים מים אם הרוטב סמיך מדי.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
מיםמים
1
מניחים את הבצל הירוק, חומץ, צ ' ילי, מיונז, מלח, פלפל ושמן לתוך בלנדר להתמזג עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
מיונזמיונז
חומץחומץ
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
פלפלפלפל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
2
מניחים את הכרוב ואת הבצל האדום בקערה, מוסיפים את הרוטב ומערבבים עד בשילוב. מקפלים בכוסברה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצל אדוםבצל אדום
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
טפטף את הרוטב על החלק העליון והתחתון של הלחמנייה. למעלה לחמניה התחתונה עם הבשר, עוד טפטוף של רוטב, סלט בצל ירוק ולסיים עם החלק העליון של הלחמנייה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
רוטברוטב
בשרבשר
גלולגלול

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב עגבניות hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות hunt's®-ללא תוספת מלח1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1(יכול להיות או להרחיק)פלפל שחור שלםפלפל שחור שלם12ריבס, קצוץ טרי או קפואציר עוף, במידת הצורךציר עוף, במידת הצורך2(יכול להיות או להרחיק)צ'ילה דה ארבולצ'ילה דה ארבול596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי כוסברה טריים קצוציםעלי כוסברה טריים קצוצים2(חוֹרֶף)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון3(חוֹרֶף)חרדל יבשחרדל יבש2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ירוק קצוץ גסבצל ירוק קצוץ גס3(חוֹרֶף)כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כמון טחוןכמון טחון12ריבס, קצוץ טרי או קפואלחמניות המבורגר, להגשהלחמניות המבורגר, להגשה2(יכול להיות או להרחיק)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2(חוֹרֶף)1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקנולה / תערובת שמן זיתקנולה / תערובת שמן זית1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית טהורשמן זית טהור3(חוֹרֶף)אורגנו יבש טחוןאורגנו יבש טחון796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפפריקה ספרדיתפפריקה ספרדית3קילוגרםכתף חזירכתף חזיר1ראשכרוב סגול, קרוע דקכרוב סגול, קרוע דק1קטןבצל אדום, חצוי דק פרוסבצל אדום, חצוי דק פרוס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ יין אורזחומץ יין אורז12ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח12ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2סראנו צ'יילס.סראנו צ'יילס.12ריבס, קצוץ טרי או קפואמים, במידת הצורךמים, במידת הצורך