קוויאר Hiziki עם לימון טופו קרם ועירית
קוויאר Hiziki עם קרם טופו לימון עירית עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 58 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, אצות היזיקי, שמן שומשום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: Bucatini With Meyer Lemon Cream and Chives, טופו משי עם עירית בסגנון יפני, ו כרובית עם עירית ולימון.
הוראות
כדי להכין קוויאר, מניחים אצות בקערה גדולה; מכסים במים חמים עד 2 סנטימטרים מעל אצות. לכסות ולתת לעמוד 30 דקות או עד רך.
ניקוז. יש לשטוף במים קרים, ולנקז.
מניחים אצות במעבד מזון; לעבד עד טחון.
שמני חום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
להוסיף אצות; לבשל 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים 2/3 כוס מים, רוטב סויה ושום; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים 6 דקות או עד הנוזל מתאדה.
כדי להכין את המרכיבים הנותרים, לקלף לימון, לחתוך לאורכו לתוך 6 פלחי.
חותכים כל חציית טריז ל 8 חתיכות להניב 48 משולשים.
מניחים 1 כפית קוויאר אצות על כל קרקר.
מניחים קרם טופו לימון בשקית ניילון zip-top קטנה; חותם. חותכים חור קטן ב 1 פינת התיק; צינור על 1/2 כפית קרם טופו על כל קרקר.
מניחים 1 משולש לימון, 1 חתיכת צ ' ייב, ו 1 חתיכת גזר על כל קרקר.