קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות14
ציון בריאות33
מגזין

קוויאר של מסכן

קוויאר של מסכן
הקוויאר של המסכן עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 169 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים.. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. אם יש לך שום, אפונה שחורת עיניים, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 74%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: קוויאר מסכן: ממרח חצילים, קוויאר מסכן (חציל רוסי איקרה), ו לובסטר של האיש המסכן.

הוראות

1
מערבבים בקערה את השעועית השחורה, האפונה שחורת העיניים, שעועית הגרבנזו, התירס הלבן, הבצל, השום, הפטרוזיליה והבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)
תירס לבןתירס לבן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
להכנת הרוטב מערבבים יחד את שמן הזית, חומץ היין האדום, המלח, הפלפל, החרדל היבש והרוטב החם בקערה קטנה עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
אבקת חרדלאבקת חרדל
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים מעל את תערובת השעועית וזורקים לערבוב אחיד. מכניסים למקרר למשך 24 שעות לפני ההגשה.