קוטה פאנה קרמל מלוח
Comta פאנה קרמל מלוח יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 942 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 75 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו פופקורן, חמאה, גלוקוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פאנה קוטה עם רוטב קרמל, קוטת פאנה קרמל מלוחה, ו קוטת פאנה קרמל מלוחה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור גנאש: מרתיחים את השמנת הכבדה בסיר על חום בינוני גבוה.
יוצקים את השמנת לתוך קערה על שוקולד החלב ומקציפים עד שהשוקולד נמס.
יוצקים מצקת אחת של גנאש לתחתית 8 כוסות סלעים כפולים. שים במקרר ולאפשר להתקרר בזמן שאתה עושה את רוטב הקרמל ואת קוטה פאנה.
לרוטב הקרמל: מרתיחים את השמנת הכבדה בסיר על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים קמצוץ של פלר דה סאל לסוכר.
מחממים את הסוכר מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מתחיל להפוך צבע קרמל, 6 עד 10 דקות. מוסיפים לאט את השמנת לרוטב הכרמל הכהה ומקציפים יחד. אפשר להתקרר.
יוצקים 3/4 כוס חלב בקערה.
מפזרים אבקת ג ' לטין על החלב.
מחממים את חלב הכוס הנותר ואת השמנת הכבדה בסיר מעל חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה קלה.
יוצקים את תערובת החלב והקרם על תערובת הג ' לטין ומקציפים עד מומס.
יוצקים את רוטב הקרמל המלוח לתוך התערובת, לטאטא כמו שאתה שופך. לחלק באופן שווה למשקפי האבנים הכפולות מעל הגנאש.
מניחים במקרר במשך 2 עד 3 שעות.
כאשר הקוטה מקוררת, מקשטת עם בוטנים מלוחים, פופקורן מקורמל, קצפת או שבבי שוקולד חלב
הפוך קרמל יבש עם גלוקוז וסוכר.
חום עד שהוא קרמל בהיר בצבע.
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שנמסים.
מוסיף את המלח וסודה לשתייה ומערבבים עד incorporated.
מוסיפים את הפופקורן וזורקים עד שמצופים באופן שווה.
יוצקים על מחצלת סיליקון כדי להתקרר.