קולפס עגל של חנה גלאסה עם כוס צדפות
אם יש לכם טימין, שאלוט, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. מתכונים דומים: מלית מלחמתי בטעם פטריות, הפנקייק של חנה, ו עוגיות שיבולת השועל של חנה.
הוראות
טוחנים יחד 2 קציצות עגל, צדפות ובייקון במטחנת מזון.
מוסיפים פטרוזיליה, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, מייס, ציפורן, טימין, ערבוב היטב.
מורחים תערובת קרקע שישית על כל קציצות עגל שנותרו.
מגלגלים את כל ג ' לירול הקציצה, ומאובטחים עם מרים מעץ.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני; לחמניות עגל חום מכל הצדדים.
מעבירים עגל לתבנית אפייה רדודה 2 1/2 ליטר, בהזמנת שאריות מחבת במחבת.
מוסיפים מרק בשר בקר, יין, שאלוט, שום, פטריות ואנשובי, אם תרצה, למחבת; מערבבים היטב.
יוצקים תערובת פטריות על לחמניות עגל. מכסים ואופים ב 350 במשך 1 שעה.
הסר לחמניות עגל על מגש הגשה; להתחמם.
מערבבים קמח 1 כף חמאה מומסת; מוסיפים לתערובת פטריות, ערבוב עד מעובה.
מגישים רוטב על לחמניות עגל.