קולפס עגל של חנה גלאסה עם כוס צדפות
אם יש לכם טימין, שאלוט, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. מתכונים דומים: מלית מלחמתי בטעם פטריות, הפנקייק של חנה, ו עוגיות שיבולת השועל של חנה.
הוראות טוחנים יחד 2 קציצות עגל, צדפות ובייקון במטחנת מזון.
מוסיפים פטרוזיליה, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, מייס, ציפורן, טימין, ערבוב היטב.
מורחים תערובת קרקע שישית על כל קציצות עגל שנותרו.
מגלגלים את כל ג ' לירול הקציצה, ומאובטחים עם מרים מעץ.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני; לחמניות עגל חום מכל הצדדים.
מעבירים עגל לתבנית אפייה רדודה 2 1/2 ליטר, בהזמנת שאריות מחבת במחבת.
מוסיפים מרק בשר בקר, יין, שאלוט, שום, פטריות ואנשובי, אם תרצה, למחבת; מערבבים היטב.
יוצקים תערובת פטריות על לחמניות עגל. מכסים ואופים ב 350 במשך 1 שעה.
הסר לחמניות עגל על מגש הגשה; להתחמם.
מערבבים קמח 1 כף חמאה מומסת; מוסיפים לתערובת פטריות, ערבוב עד מעובה.
מגישים רוטב על לחמניות עגל.
מרכיבים מנות :
3 2 כפות חמאה מומסת 1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר חתיכות ירקות בגודל נגיס 1 2 כפיות אבקת שום שוקולד צ'יפס חלב (חבילה מלאה) 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' 2 שיני שום, קצוצות 1 דאש ציפורן טחון 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר יין לבן יבש 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' קמח לכל מטרה 227 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. פטריות טריות, פרוסות 1 2 כפיות אבקת שום פטרוזיליה טרייה קצוצה 1 2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים שום, טחון 1 דאש מייס קרקע 1 דאש אגוז מוסקט טחון 8 צדפות טריות 0 חתיכות טופי הית' בר כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג) 1 חתיכות טופי הית' בר לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום 2 שאלוט, קצוץ דק 1 צביטה קמצוץ של קורנית שלמה מיובשת 2 אינצ ' ים עבה) קציצות עגל