קולקנון
מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Colcannon, Colcannon, ו Colcannon (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מכסים את תפוחי האדמה במים מלוחים קרים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים עד למכרז, 15 עד 20 דקות.
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, להוסיף את הבייקון במחבת 9 עד 12 אינץ ' ovenproof. (אין ידיות פלסטיק!)
מוסיפים מעט שמן, אם הבייקון הוא רזה. מבשלים מעל חום בינוני עד בינוני-נמוך עד משחימים קלות עם קצוות מרוסקים, 10 דקות או פחות. תניח בצד.
מחק את המחבת במגבת נייר. אין צורך להיות יסודי מדי.
מוסיפים 1/2 מקל חמאה להמס מעל בינוני לחום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף, 10 דקות בערך.
מוסיפים את הכרוב לבצל, זורקים ביסודיות עם הבצל, ומכסים. מבשלים עד שהכרוב רך, כ -20 דקות. מערבבים מדי פעם, מורידים את החום אם הבצלים להשחים יותר מדי. (קצת בראונינג זה בסדר, אבל בצל עשוי היטב יהיה להציף את תפוחי האדמה.)
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים אותם לסיר. יבש, מנער את הסיר, מעל חום גבוה במשך כעשר שניות. כבה את החימום.
מוסיפים 2 כפות חמאה וחצי וחצי, ומחית-ביד-לטעמך. אני מעדיף כמה גושים בעצמי—זכור, זה מאכל כפרי. ומלח ופלפל לפי הטעם, ואז להוסיף עוד פלפל!
לזרוק את הכרוב בצל לערבב לתוך תפוחי אדמה ומערבבים ביסודיות. להחזיר את הבייקון למחבת, הפצת פחות או יותר באופן שווה. לגרוף את תפוחי האדמה על גבי, מתפשט כדי לכסות בייקון. לא להחליק יותר מדי.
נקודה העליון עם שאר החמאה (ייתכן שלא צריך את כל זה). לרוץ מתחת לגריל עד שהחלק העליון ישחה יפה.
בואו להתקרר קצת לפני ההגשה.