קולרבי עם רוטב לבן
קולרבי עם רוטב לבן יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 93 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, שמנת, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: איך Spiralize A Kohlrabi: Kohlrabi & ירוק אטריות אטריות סלט ארוגולה עם גבינת עיזים, חמוציות מיובשות ואגוזי מלך עם רוטב דבש-Dijon, Chard שוויצרי & kohlrabi עם רוטב לימון, ו כיסוני קולרבי ברוטב שמנת קשיו עשבי שום.
הוראות
מניחים את קולרבי ו 1/2 כפית מלח בסיר. מכסים במים, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים עד קולרבי יכול להיות פירסינג עם מזלג, אבל נשאר מוצק, על 5 דקות.
ניקוז, הזמנת 1 כוס מי בישול.
מניחים קולרבי בקערה, וכיסוי.
מניחים את החמאה לתוך סיר אותו, ולהמיס על חום בינוני.
מקציפים בקמח ומערבבים עד שהתערובת הופכת לחומה דמוית הדבק וזהובה. בהדרגה לטאטא את החלב ומי בישול שמורים מן kohlrabi לתערובת הקמח, ערבוב עד עבה וחלק. מערבבים את השמנת, 1 כפית מלח, אגוז מוסקט, פלפל לבן ופטרוזיליה עד מעורבב היטב. המשך לטאטא עד שהרוטב מתעבה, ואז לבשל 10 דקות יותר. מערבבים את קולרבי, משליכים מעיל באופן שווה עם רוטב.