קומבו ארוחת בוקר דשנה
ארוחת בוקר משביעה דורשת כ -25 דקות מתחילתה ועד סופה. מתכון ללא גלוטן זה מספיק למנה אחת . מנה אחת מהמנה מכילה כ -26 גרם חלבון , 31 גרם שומן , וסך הכל 526 קלוריות . מתכון זה אהוב על ידי חובבי אוכל וטבח אחד. לכו לחנות וקנו פטריות, תפוח אדמה, פטריות ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. זה עובד מצוין כארוחת בוקר זולה למדי. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 58% . ציון זה די טוב. מתכונים דומים: פאי רועים קל (קומבו בקר ו/או כבש) , מרק בקר ופטריות משביע , ומרק עוף ותירס בגריל משביע .
הוראות
במחבת קטנה עם ציפוי נון-סטיק, טגנו את הבייקון והנקניקיות על אש בינונית עד שהנקניקיות כבר לא ורודות.
מוסיפים את תפוח האדמה, הפלפל הירוק והבצל; מבשלים על אש בינונית-גבוהה במשך 10 דקות או עד שתפוח האדמה משחים. מוסיפים את הפטריות; מבשלים דקה נוספת. מפזרים גבינה מעל; מכסים ומבשלים עד להמסה.
באותה מחבת, מוסיפים ביצה. מבשלים על אש בינונית רק עד שחלבון הביצה מתייצב. הופכים; מבשלים עוד 1-2 דקות או עד שהביצה מתייצבת לחלוטין.
מניחים ביצה על תערובת תפוחי האדמה; מפזרים פלפל אם רוצים.