קומזיץ תפוחי אדמה צלויים
. וזה לא כל כך מצוין. נסו קומזיץ תפוחי אדמה, קומזיץ תפוחי אדמה, ו קומזיץ תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק יחד את תפוחי האדמה, בצל, שום, חמאה, פלפל, אורגנו, מלח, גבינת פרמזן בקערה גדולה, או שקית resealable.
הסר מן התיק, לעטוף במספר שכבות של רדיד אלומיניום, איטום הקצוות היטב.
מבשלים על מתלה תיל מעל הגחלים הלוהטות של האש, מרפרפים באמצע הבישול, עד שתפוחי האדמה רכים; כ -30 עד 40 דקות. לחלופין, חבילת תפוחי האדמה עשויה להיות אפויה על גיליון עוגיות בתנור 350 מעלות F (175 מעלות C).