קומפוט אפוי של פירות החורף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל קומפוט אפוי של פירות החורף. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 325 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. אם יש לכם גלידת vanillan, סיידר תפוחים, תפוח טעים זהוב, וכמה מרכיבים אחרים על היד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו 10 דקות קומפוט פירות החורף, Compota de Frutas (Compote פירות החורף), ו קומפוט פירות חורף - ללא תוספת סוכר (מתכונים דומים).
הוראות
Spoon applesauce על כמה שכבות של מגבות נייר חובה כבדה; להפיץ עד עובי 1/2 אינץ'. כיסוי עם מגבות נייר נוספות; בואו לעמוד 5 דקות.
לגרד לתוך קערה באמצעות מרית גומי.
מערבבים חמוציות, יין, סיידר, סוכר וקליפה בסיר קטן; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מערבבים רסק תפוחים.
שלב את התפוח ואת אגסים בתבנית אפייה 11-x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
יוצקים את תערובת החמוציות על תערובת התפוח. מכסים ואופים ב 400 במשך 25 דקות. לחשוף ולאפות עוד 10 דקות או עד פרי רך, צולה מדי פעם עם נוזל מן המנה.