קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות40
ציון בריאות1
מגזין

קומפוט אפרסק-חרדל

קומפוט אפרסק-חרדל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני רוטב, אז נסו קומפוט אפרסק-חרדל. מתאים ל-40 ומחירו 28 סנט למנה מנות. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון צמחוני יש 41 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם רוזמרין, זרעי חרדל, פתיתי פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו קומפוט אפרסק וחמוציות, וופלים עם קומפוט אפרסק-ברי, ו סלמון עם קומפוט אפרסק ועגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
התחל עם צעד אחר צעד שלנו שימורים כיצד לבצע.
2
לעקר ארבעה 8-אונקיית שימורים צנצנות ומכסים.
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
3
בעזרת קולפן ירקות מוציאים את הגרידה מהלימונים ברצועות רחבות ומשאירים את הגומה הלבנה המרה מאחור. סוחטים את מיץ הלימון דרך מסננת לסיר גדול ורחב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
מוסיפים את הקליפה, היין, הסוכר, הדבש, זרעי החרדל, גרגרי הפלפל ופתיתי הפלפל האדום. קושרים את הרוזמרין ועלי הדפנה יחד עם החוט ומוסיפים לתבנית. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה בינונית ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהנוזל מסמיך ומדחום ממתק או טיגון עמוק רושם 220 מעלות פרנהייט, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לתיבול בשרלתיבול בשר
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חוט קצביםחוט קצבים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את האפרסקים והפירות היבשים למחבת. מביאים לרתיחה על אש בינונית ומבשלים עד שהאפרסקים פשוט רכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מסירים מהאש; זורקים את עשבי התיבול.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
7
ממלאים את הצנצנות בתערובת האפרסק ומשאירים מרחב ראש בגודל 3/4 אינץ', ואז אוטמים ומעבדים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
8
צילום: צ ' רלס מאסטרס