קומפוט פירות יבשים
צריך ללא גלוטן ורוטב חלב חינם? קומפוט פירות יבשים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לך אגסים, סוכר, חמוציות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו קומפוט פירות יבשים, קומפוט פירות יבשים, ו קומפוט פירות יבשים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה לשלב את כל הפירות היבשים ולהוסיף מספיק מים חמים כדי לכסות על ידי אינץ'. להשרות במשך 20 דקות.
בסיר מערבבים את הפרי עם הסוכר, הלימון ותיבות התפוז, מיץ הלימון והמים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים את התערובת במשך 10 עד 20 דקות, או עד הפרי הוא רך.
הסר את המחבת מהחום ותן לקומפוט להתקרר. Compote ישמור במשך שבוע אם מכוסה ומקורר.
מגישים את הקומפוט בטמפרטורת החדר עם גלידה.