קומפוט ריבס חם עם אגוז-קוקוס קראנץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל לפתן ריבס חם עם אגוז קוקוס קראנץ. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 352 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם רצועות עבות קוקוס, סוכר, דבש פרח ברוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חם משימה שחורה תאנה, קראנץ אגוז, טארט גבינה כחולה, פירות פטל וקוקוס עם קוקוס-אגוז קראנץ, ו מחנק compote ג'ינג'י (מתכונים דומים).
הוראות
להביא ריבס, 2/3 כוס סוכר, וcrème de cassis להרתיח בסיר בינוני כבד, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להפחית heatto נמוך, כיסוי, ומבשלים עד ריבס רך, על 10 דקות.
העברה למקרר כדי להתקרר מעט. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור בקירור. תתחמם מחדש, אם תרצה.
מניחים אגוזי מלך הנותרים 5 כפות סוכר במחבת nonstick בינונית. מערבבים כל הזמן על חום גבוה עד שהסוכר נמס והופך צבע ענבר עמוק, על 3 דקות.
מוסיפים קוקוס ומערבבים עד בשילוב טוב, כ -30 שניות. לחץ על תחתית המחבת. מגניב במחבת. לפרוץ shards.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
מחלקים את מצפן ריבס בין 4 כוסות יין גדולות. כף מנה של יוגורט על גבי קומפוט, טפטוף עם דבש, העליון עם אגוז קוקוס קראנץ.
* זמין בחנויות מזון טבעי וחנויות מזון מיוחדות.
** יוגורט עבה שנמכר בכמה סופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות (כגון טריידר ג ' ו ו ו-Whole
שווקי מזון) ושווקים יווניים. אם לא זמין, מניחים יוגורט רגיל במסננת מצופה בכותנה להגדיר מעל קערה גדולה. מכסים ומקררים 4 שעות או לילה כדי לנקז.