קומפוט תפוחים, אגסים ודובדבנים
לכו לחנות ותאכלו תפוחים, תפוחים, דובדבנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת תפוחים-דובדבנים-שוקולד לבן Frangipane עם גלידת תפוחים ירוקה וברנדי דובדבן-תפוחים קומפוט, וופלים עם אגס-דובדבן קומפוט, ו Apple Pear Compote.
הוראות
שים את התפוחים והאגסים במחבת עם הסוכר ומים 50 מ " ל. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים בעדינות, מכוסה, במשך 15 דקות בערך עד שהתפוח ברמלי התמוטט לטהור והאגס והאוכל רך (מערבבים כדי לוודא שהוא לא תופס בתחתית).
מערבבים את הדובדבנים או חמוציות במשך 1 דקות, לטעום ולהוסיף קצת יותר סוכר במידת הצורך. יכול להיות מקורר במשך 3-5 ימים.
מגישים עם גלידת וניל, אם אתה רוצה. ראה' הולך טוב עם ' עבור רעיונות לשימוש עד compote.