עגבניות מיובשות פסטו חזה עוף קרום על פני פולנטה עשבים שמנת
אם יש לכם כשעה ו-50 דקות לבלות במטבח, חזה עוף עגבניות מיובש בשמש על פני פולנטה עשב קרמי עשוי להיות מתכון מדהים ללא גלוטן לנסות. , אתה מקבל תבלין שמגיש 6. מנה אחת מכילה 818 קלוריות , 53 גרם חלבון ו -52 גרם שומן . אם יש לכם חזה עוף, בצל ירוק, צ'דר טרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. המתכון הזה אהוב על 3 אוכלי אוכל וטבחים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מצוין של 81% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פסטו עגבניות מיובשות בשמש עם עוף , פסטו עגבניות מיובשות בשמש עם עוף , ועוף בתבנית אחת עם רוטב פסטו עגבניות מיובשות בשמש .
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות F.
מערבבים עגבניות מיובשות, שיני שום ועלי בזיליקום במעבד מזון. מערבבים פנימה פרמזן ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מניחים בצד קצר.
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית. מתבלים חזה עוף בפלפל בלבד. (הפרמזן בפסטו יספק מלח.) משחימים את שני הצדדים של העוף, מתחילים עם העור קודם. מצפים את העוף בפסטו וצולים בתנור במשך 25 עד 35 דקות, או עד שהמזלג מתרכך.
מערבבים ציר עוף ושמנת בסיר גדול וכבד.
מחממים לרתיחה עדינה על אש בינונית, נזהרים לא להישרף. תוך כדי טריפה מתמדת, מוסיפים בהדרגה את קמח התירס בזרם דק. לאחר שילוב קמח תירס, שומרים על אש נמוכה וממשיכים להקציף עד שהתערובת מסמיכה מעט וקרמימה. מערבבים פנימה חמאה וצ'דר ומניחים לגבינה להימס. מתבלים בפלפל, (ומלח אם צריך). כף פולנטה על צלחת הגשה, מעל חזה עוף ומקשטים בבצל ירוק קצוץ.