קונג פאו פופאי (עוף קונג פאו עשה עם נאגטס של פופאי)
המתכון קונג פאו פופאי (עוף קונג פאו עשה עם נאגטס של פופאי) יכול לספק את הכמיהה הסינית שלך בערך 10 דקות. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו חומץ, סלרי, רוטב סויה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו קונג פאו קישואים, עוף של פופאי טסו (עוף של גנרל צו עשוי עם נגיסי עוף של פופאי), ו קונג פאו שרימפס (קונג פאו סרטנים/???) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מלאי, רוטב סויה, יין, חומץ, רסק שעועית צ ' ילי, סוכר, קורנפלור בקערה קטנה ומקציפים עם מזלג עד משולב הומוגני.
מחממים שמן בווק גדול מעל חום גבוה עד לעישון.
להוסיף פלפלים, כרישה, סלרי ומטגנים מערבבים, לתת להם לשבת מספיק זמן כדי לקבל חרוך מעט בצד אחד לפני הטלת ומהפך. מבשלים עד מכרז אבל עדיין ירוק בהיר, על 1 1/2 דקות טוטה.
מוסיפים שום, ג ' ינג 'ר, צ' ילי ובוטנים. מערבבים ומטגנים, זורק באופן קבוע עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים עוף או שרימפס ורוטב שמורות ומערבבים ומטגנים עד שהרוטב סמיך ומבריק וכל האוכל מצופה יפה.
מוסיפים חצי גרגירי פלפל סצ ' ואן וזורקים לשלב.
מעבירים לצלחת חמה, מפזרים פלפל סצ ' ואן שנותר, ומגישים מיד.