קונג פאו שרימפס ריזוטו
ריזוטו שרימפס קונג פאו עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 289 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 4 . גשו לסופר וקנו שמן לסלט, ג'ינג'ר, בוטנים קלויים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו קונג פאו קישואים, קונג פאו שרימפס (קונג פאו סרטנים/???), ו קונג פאו שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 10 עד 12 אינץ ' ללא מקל על חום גבוה, מערבבים את השרימפס עד ורוד, על 2 דקות.
מוסיפים פלפל אדום קצוץ, ג ' ינג 'ר, צ' ילי ושמן סלט למחבת. מערבבים עד ירקות הם רפויים, על 3 דקות.
מוסיפים אורז למחבת ומערבבים עד אטום, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים שרי ומרק. מביאים לרתיחה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד אורז רך לנשוך, על 15 דקות.
מוסיפים שרימפס ומערבבים רק עד חם, 1 עד 2 דקות. מערבבים בשמן שומשום.
מצקת ריזוטו לתוך קערות רחבות או תלולית על צלחות.
מפזרים מנות עם פלפל קצוץ ובוטנים.
מוסיפים רוטב סויה לפי הטעם.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto