תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קונגי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 269 קלוריות. אם יש לך כוסברה, שיני שום, בוטנים קלויים יבשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 55%. נסו קונגי שיטאקה, קונגי / Jok Plaw, ו קונגי טורקיה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 4 מרכיבים.
2
מניחים עוף ושום בקערה; מעיל עם ספריי בישול, לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים תערובת עוף. לבשל, ערבוב כל הזמן, 5 דקות או עד העוף נעשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
להוסיף מרק ו 3 מרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים 25 דקות או עד האורז הוא רך. בטל ג ' ינג ' ר
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®
5
מחלקים תערובת אורז באופן שווה בין 4 קערות; העליון באופן שווה עם תערובת חומץ שמורה, בוטנים, כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
שום מולבן
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה