קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

קונכיות ממולאות אני

קונכיות ממולאות אני
פגזים ממולאים אני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 611 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, רוטב ספגטי, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: קונכיות ממולאות, קונכיות ממולאות, ו דל שומן ממולאים פגזים.

הוראות

1
לבשל פגזים על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2
מניחים במים קרים להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
ניקוז.
4
מערבבים יחד גבינת קוטג', גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן 1/2 כוס, ביצים ואבקת שום. לשפשף את עשבי תיבול יבשים בכפות הידיים שלך כדי לרסק אותם, ומערבבים לתוך תערובת הגבינה. תערובת דברים לתוך הפגזים.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עשבי תיבול יבשיםעשבי תיבול יבשים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
מורחים 1/3 של רוטב ספגטי בתחתית של 15 x 10 מחבת אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מניחים צד פגזים לפתוח, ולסגור יחד במחבת.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מורחים את הרוטב שנותר על גבי, ומפזרים 1/4 הנותרים גבינת פרמזן כוס.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 25 עד 35 דקות, או עד תוסס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.