קונכיות עם עגבניות בלסמיות ומוצרלה
אם יש לכם פרמזן, עגבניות שרי לארוז, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו עגבניות בלסמיות מסוכרות וסלט מוצרלה, פסטה בלסמית עם עגבניות, בזיליקום ומוצרלה טרייה, ו Mozzarellan ב Carrozza (כריך מוצרלה מטוגן) עם ריבה בלסמית אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל את הפסטה בעקבות הוראות חבילה.
מסננים, שומר כמה כפות מים במחבת. להחזיר פסטה למחבת על חום בינוני ולהוסיף את העגבניות, שמן וחומץ בלסמי.
מבשלים 1-2 דקות, ולאחר מכן עונה ומערבבים דרך מוצרלה ובזיליקום.