קונכיות פסטה בקר עם שלוש גבינות
קונכיות פסטה של שלוש גבינות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלכם. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2591 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם קונכיות פסטה ג'מבו, מים, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: קונכיות פסטה בקר עם שלוש גבינות, קונכיות פסטה אפויות עם בשר בקר, עגבניות מיובשות ותרד, ו קונכיות פסטה וגבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. Cook ולנקז פגזי פסטה לפי הוראות החבילה.
במחבת 10 אינץ', לבשל בשר טחון מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מבושל היטב; לנקז. מגניב מעט, על 5 דקות.
בקערה גדולה, מערבבים רוטב פסטה ומים.
יוצקים 1 כוס של תערובת רוטב פסטה בתחתית ungreased 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית. בקערה בינונית, מערבבים גבינה, 1 כוס גבינה איטלקית, גבינת פרמזן, ביצה ובשר טחון מבושל. כף ערמת תערובת כף לתוך כל פגז. מסדרים ממולאים פגזים על רוטב בתבנית אפייה.
יוצקים את הרוטב שנותר מעל, כיסוי פגזים לחלוטין. מכסים בנייר כסף.
אופים 40 עד 45 דקות או עד שמפניה ומילוי גבינה מוגדר.
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה איטלקית.
אופים 10 דקות יותר או עד גבינה מותכת.