פגזי פסטה מקסיקניים עשויים להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 396 קלוריות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם גבינת שמנת, שמן צמחי, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו קונכיות פסטה ממולאות מקסיקניות, צדפות ממולאות מקסיקניות, ו צדפות ממולאות מקסיקניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום עד 177°. תרסיס 8 אינץ ' מחבת מרובעת עם ספריי בישול. לבשל ולנקז פגזי פסטה לפי הוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
בינתיים, בסיר nonstick 2 ליטר, שמן חום על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים בצל; מבשלים כ 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך-מכרז. מערבבים שעועית, אבקת צ ' ילי, גבינת שמנת ו 1/4 כוס רוטב טאקו. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד גבינה מותכת.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות ביירון Fiddlstix כרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.